Волейболистите на Хебър (Пазарджик) записаха шестата си победа този сезон, след като

...
Волейболистите на Хебър (Пазарджик) записаха шестата си победа този сезон, след като
Коментари Харесай

Волейболният Черно море БАСК се срина у дома

Волейболистите на Хебър (Пазарджик) записаха шестата си победа този сезон, откакто се наложи с 3:0 (26:24, 25:18, 25:17) над Черно море БАСК в мач от десетия кръг на Суперлигата в зала " Христо Борисов " във Варна. 

Така преди изиграването на отсрочения мач сред Миньор (Перник) и Тетвен Волей (Тететвен), отборът от Пазарджик се подрежда на пета позиция във краткотрайното класиране с актив от 6 победи, 4 загуби и 18 точки, а Черно море заема девето място в таблицата с 4 победи, 6 загуби и 12 точки, написа bgvolleyball.com. 

Срещата стартира оспорвано и до края на първия гейм двата тима се гонеха в резултата, само че въпреки всичко гостите съумяха да поведат в резултата. Във останалите две елементи те не срещнаха огромна опозиция от страна на варненци. 

В основата на успеха на Хебър беше положителната игра на обсада, от която отборът записа повече точки (12-6). Момчетата на Атанас Петров осъществиха и повече директни точки от сервис (5-3), показаха се по-добре и в офанзива (54%-41%). Отстъпиха на противника си само при посрещането (50%-53%).

Най-резултатен за Хебър беше Минчо Минчев с 16 точки (2 аса, 3 блока и 41% успеваемост в атака), а Мартин Симеонов добави 11 точки (2 аса, 46% положително посрещане и 75% успеваемост в атака). За Черно море Стефан Иванов се разписа с 20 точки (3 аса и 52% успеваемост в атака). 

В идващия кръг на 9 декември Черно море гостува на Марек Юнион - Ивкони в Дупница, а Хебър приема Пирин (Разлог) в Пазарджик.  

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР